Minecraft Live e ka la 15 Mphalane; Ho vouta ka mokhopi ho se ho butsoe

Mananeo a hlahang a Minecraft Live 2022 a tla ba ka Moqebelo oa la 15 Mphalane, 'me a phatlalatsoe Seteishene sa semmuso sa YouTube sa Minecraft 'me Minecraft.net/live. Ntle le lintlafatso tse ikhethileng tse lebelletsoeng le papali ea papali e lebelletsoeng ka letsatsi la ketsahalo, Minecraft e tla phatlalatsa sephetho sa likhetho tsa eona tsa mahoohoo.

Minecraft e phatlalalitse kemiso e fapaneng ea mananeo ho latela libaka tse fapaneng tsa balateli, ho kenyeletsoa le ba tsoang Stockholm (6 PM CEST), London (5 PM BST), New York (12 PM EDT), Seattle (9 AM PDT), São Paulo. (1 PM BRT), Tokyo (1 AM JST - OCT 16), le Sydney (3AM AEDT - OCT 16). Mojang o boetse a re e tla hasanya lenaneo ka lipuo tse fapaneng, ho kenyelletsa Sekorea, Sejeremane, Sepanishe (ES), Sepanish (MX), Sefora, Serussia, Seswedishe, Sejapane, Sepotoketsi, Setaliana le Searabia. Hape ho tla ba le liphatlalatso tse inehetseng tse fanang ka litlhaloso tsa ASL le molumo.

Ho qala kajeno, balateli ba se ba ka kenya letsoho likhethong tsa mokhopi, empa hlokomela hore e tla fumaneha feela ho fihlela la 15 Mphalane motšehare oa mantsiboea EDT. Selemong sena, ba nkang karolo ba ka khetha har'a ba hlōlisanang le lihlopha tse tharo tsa mahoo-hoo: motho ea mobehang, ea rascal le tuff golem.

Minecraft Live 2022: Voutela Tuff Golem!

Minecraft e kentse livideo tse fapaneng ho YouTube e bonts'a le ho hlalosa sebopeho le likarolo tsa mahoohoo. Tuff golem ke sehlopha se phahameng sa li-block (le hoja u ne u ka se phutha) seemahale sa mahoohoo se ntseng se phela, se tsamaeang hohle, ebe sea hoama ka mor'a hore se khutlele moo u se behileng teng. E ka tšoara ntho kapa ho hang, empa e tla nka ntho ea pele e theohileng eo e e fumanang.

Minecraft Live 2022: Voutela Rascal!

Mokhopi oa bobeli ke oa batho ba khopo senokoane e ratang ho bapala Hide and Seek merafong. E eketsa monate papaling, kaha ho fumana rascal e tšoanang ka makhetlo a mararo ho tla u fa mpho. Ea ho qetela ke ho nkga, mokhopi o timetseng, o tla ba ka sebōpeho sa mahe ao u lokelang ho a fumana ho tloha lifubeng tse ka tlas'a metsi. Ho e qhotsa fatše ho u fa sekhoma se tla fofonela peō mobung, e leng mofuta oa eona oa mpho ho uena.

Minecraft Live 2022: Vouta bakeng sa Sniffer!

"Selemong sena, likhetho li falletse ho Minecraft.net, sebui, le 'mapa o khethehileng oa Bedrock oa carnival," ho hlalosa Sofia Dankis oa Mojang posong ea blog. "Ho etsa bonnete ba hore ts'ebetso e lula e bolokehile ebile e lokile, o tla hloka ho saena ka ak'haonte ea hau ea Microsoft ho vouta."

{"imeile": "Aterese ea lengolo-tsoibila ha e sebetse", "url": "Aterese ea sebaka sa marang-rang ha e sebetse", "e hlokahala": "Sebaka se hlokahalang ha se eo"}