Jos estät jonkun Instagramissa, voivatko he nähdä profiilisi? Tässä on Totuus

Lukuajan kuvake 4 min. lukea


Lukijat auttavat tukemaan MSpoweruseria. Saatamme saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Työkaluvihje-kuvake

Lue ilmoitussivumme saadaksesi selville, kuinka voit auttaa MSPoweruseria ylläpitämään toimitustiimiä Lue lisää

Jos estät jonkun Instagramissa, voivatko he nähdä profiilisi? Lue eteenpäin saadaksesi selville kaiken tämän alustan estämisestä.

Jos estät jonkun Instagramissa, voivatko he nähdä profiilisi?

Jos estät jonkun Instagramissa, hän näkee profiilisi, mutta hän ei voi nähdä viestejäsi, seuraajiasi tai profiilikuvaasi. Käyttäjätunnuksesi on kuitenkin edelleen näkyvissä.

Lisäksi, jos sinulla on heidän kanssaan viestejä, he voivat nähdä profiilikuvasi viestiosiossa.

Lyhyesti sanottuna he tietävät, että profiilisi on olemassa, mutta he eivät voi tarkastella sisältöä tai olla vuorovaikutuksessa kanssasi.

Mitä joku näkee, kun estät hänet Instagramissa?

Kun estät henkilön, hän ei voi tarkastella profiiliasi suoraan. Jos he kuitenkin etsivät profiilisi tunnusta Instagram-hakupalkin kautta, nimesi saattaa ilmestyä.

Viestit henkilön kanssa säilyvät ennallaan, ja jos profiiliisi käytetään näiden viestien tai suoran linkin kautta, viestisi eivät näy.

Tässä kuitenkin asiaa.

Jos estetty käyttäjä kirjautuu ulos Instagramista, hän voi tarkastella julkista profiiliasi. Myös muiden julkisten profiilien tykkäykset ja kommentit viesteihisi näkyvät.

Voiko Instagramissa estämäsi henkilö nähdä seuraajasi?

Kun estät jonkun, hän ei voi nähdä seuraajiasi. Itse asiassa heidän päässään ei näy mitään.

Hakupalkin tulos

Jos he kirjautuvat ulos, he voivat nähdä vain julkiset seuraajasi.

Kun estät jonkun, voitko silti nähdä hänen profiilinsa?

Kyllä, jos estät käyttäjän Instagramissa, näet silti hänen profiilinsa. Heidän profiilissaan olevien viestien määrä, käyttäjätunnus ja profiilikuva pysyvät näkyvissä. Muut tiedot eivät näy.

Estetty käyttäjä

Miltä jonkun profiili näyttää, kun he estävät sinut?

Jos joku on estänyt sinut Instagramissa, et ihannetapauksessa pääse hänen profiiliinsa haun kautta. Mutta jos tavoitat viestien tai suoran linkin kautta, et huomaa mitään muuta kuin heidän käyttäjätunnuksensa.

Sinut estäneen käyttäjän profiilinäkymä

Mielenkiintoista on, että jos tarkistat viestit heidän kanssaan, voit silti tarkastella heidän profiilikuvaansa, mukaan lukien uusin profiilikuva.

Voitko estää jonkun ja he näkevät silti profiilikuvasi?

Se riippuu! Jos sinulla ei ole viestejä estetyn henkilön kanssa, hän ei näe mitään. Jos sinulla on kuitenkin viestejä, he voivat nähdä profiilikuvasi viestiikkunassa. Vaikka vaihtaisit profiilikuvasi, uusi näkyy.

Viestit minut estäneen käyttäjän kanssa

Voitko piilottaa profiilisi joltakin estämättä häntä Instagramissa?

Jos et ole hyväksynyt henkilöä seuraajaksesi, niin tehdä tilisi yksityiseksi voi olla avuksi. Mutta tässä tapauksessa profiilisi piilotetaan kaikilta julkisilta käyttäjiltä, ​​ei vain yhdeltä.

Tilisi yksityistäminen tapahtuu seuraavasti:

1. Napsauta profiilikuvaasi.

Profiilikuva

2. Klikkaa valikko -painiketta oikeassa yläkulmassa. Napsauta valikkoa

3. Vieritä alas ja napsauta Tilin tietosuoja. Tilin tietosuoja

4. Käännä kytkintä ON varten Yksityinen tili.Ota yksityisen tilin kytkin PÄÄLLE

Mikä on pehmeä lohko Instagramissa?

Pehmeä esto Instagramissa on, kun estät jonkun ja poistat sitten eston. Tässä tapauksessa henkilö ei enää seuraa tiliäsi automaattisesti.

Muutoin tämän henkilön tykkäykset ja kommentit poistetaan viesteistäsi. Tällä tavalla voit poistaa kaikki jäljet ​​julkisesta vuorovaikutuksestasi heidän kanssaan.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Yhteenveto

Joten jos estät jonkun Instagramissa, voivatko he nähdä profiilisi? Useimmissa tapauksissa estetyllä henkilöllä ei ole pääsyä profiiliisi – paitsi jos hänellä on aiempia viestejä kanssasi. Toivottavasti tämä artikkeli on vastannut kaikkiin estämiseen liittyviin kysymyksiisi!

Lisää aiheista: Instagram